Overname Actie - Geniet € 250 extra bij de overname van uw elektrische fiets!

Published on 2024-10-11

Je wilt de overnameprijs van je oude elektrische fiets kennen? Dat is voortaan kinderspel bij Bicyclic dankzij onze overnamesimulator : ontdek in een klaar klikken de potentiële waarde van je fiets en maak een afspraak in één van onze winkels!

Je oude fiets een beetje beu of verliefd geworden op het allernieuwste model? Bij Bicyclic helpen we je een handje met ons overnameprogramma! Hoe gaat het in zijn werk?

Check snel onze simulator om een eerste schatting van de overnamewaarde van je oude elektrische fiets te krijgen. Hoe er rekening mee dat een analyse in de winkel noodzakelijk blijft voor het definitief vastleggen van de overnameprijs en we het recht behouden om fietsen al dan niet over te nemen.

  1. Kom naar één van onze winkels voor een overnameprijs
  2. Na analyse ontvang je een bestelbon op naam
  3. Kies je nieuwe fiets!
  4. Rijden maar!

Tijdens onze speciale overname actie ontvang je van ons nog eens € 250 EXTRA bovenop de voorgestelde overnameprijs.

 

* De overnameprijs van de simulator is steeds een richtprijs. Voor een definitieve offerte is een analyse in één van onze winkels verplicht. Bicyclic behoudt het recht op de definitieve beslissing over het al dan iet overnemen van een fiets. De waarde van de nieuwe fiets moet hoger liggen dan de overnamewaarde van de oude fiets, geen terugbetaling (zelfs gedeeltelijk) van de overnameprijs mogelijk.

** Speciale actie geldig bij aankoop van een nieuwe fiets van minumum € 2.500. Actie niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen, niet geldig in combinatie met leasing of financiering.

Posted on Nieuws

Een fiets vinden?

U heeft een vraag?